Call to action! – Figyelem felhivas!

Call to action! – Figyelem felhivas!

Kedves Tagtárs, Kedves Klubtagok!

A Covid-19 járvány sokunk életében váratlan fordulatokat és nehézségeket hozott, nincs ez máshogy a vitorlássportban sem. A Klub működésének azonban elengedhetetlen feltétele, hogy a tagok időben befizessék a tagdíjakat. Ahhoz, hogy az idei évben bárki vízre szálljon, versenyengedélyhez jusson, és büszke OMFB klubtag maradhasson elengedhetetlen, hogy a tagdíját haladéktalanul rendezze. Ez a klub működésének feltétele és tagjaink kötelezettsége és személyes felelőssége.

A tagdíjat az OTP Banknál vezetett

11705008-20050612-00000000

számlaszámunkra utaljátok át.

Jelenleg még a 2014-es közgyűlésünk értelmében az alábbi tagdíjak vannak érvényben. normál tagdíj: 30.000 Ft/év a tanulók és nyugdíjasok “kedvezményes” tagdíja: 15.000 Ft/év A befizetésnek kérlek tegyetek eleget legkésőbb 2020.05.14-ig.

A jelenlegi helyzetet arra szeretnenk hasznalni hogy a Klub leamortizalt kishajoit felujitsuk es fellenditsuk a klubban a kishajozast. A Szilaj vizretetele iden ugyan kerdeses, de az osszefogasotokkal es az eves tagdij megfizetesevel a Klub velencei bazisat letre fogjuk tudni hozni, ezzel biztositva a kozelebbi vizreszallast